Pop Oratorium Luther

Reformationsrejser – Pop Oratorium Luther

Reformationsrejser udbyder nu 48 billetter til Pop Oratorium Luther. Oratoriet, der med udgangspunkt i Worms rigsdagen 1521, skildrer Luthers kamp for et kristenmenneskes frihed. Oratoriet er blevet uropført i Dortmund med 3000 sangere, symfoniorkester, band og solister.

i Jubilæumsåret 2017 kommer oratoriet rundt i Tyskland – også til Hamburg, hvor vi har skaffet billetter. Det er den evangeliske kirke i Tyskland, der står bag oratoriet.

Pris & praktisk info

Rejsens Pris

Rejsens pris inkluderer bustransport langs den jyske motorvej til Hamburg – her indkvarteres vi på Hotel TRYP Wyndham Hamburg Arena i enten dobbelt/ eller enkeltværelse. I prisen er inkluderet aftensmad og morgenmad på hotellet samt koncertbillet, som vi har skaffet med 15 % rabat, helt specielt, ved personlige forbindelser, da koncerten ellers er totalt udsolgt. Vi udarbejder et teksthæfte – på dansk, der udleveres i bussen.

Prisen inkluderer bustransport til og fra Hamburg, indkvartering på hotel, samt aftensmad og morgenmad + entrebillet til koncerten er I dobbeltværelse kr. 1400,- – 187 euro I enkeltværelse kr. 1600,- – 214 euro. Som sædvanlig gennemføres rejsen i samarbejde med Neubauer Touristik, Flensburg. Bussen afgår fra Sindal bykirke 18.februar kl.07 med opsamling langs motorvejen – morgenmad i Flensburg for egen regning. Tilmelding efter først til mølle princippet.